Prijslijst

Pedicurebehandelingen risicovoet:

Voetbehandeling bij diabetici € 32,50
Voor diabetespatiënten is een goede voetverzorging zeer belangrijk. U heeft namelijk sneller kans op het krijgen van voetcomplicaties. Bijvoorbeeld het uitvallen van het oppervlakkige en/of diepe gevoel in de voeten of stijfheid in de gewrichten. Wondjes kunnen onopgemerkt blijven, wat tot ernstige complicaties kan leiden.

Voetbehandeling bij reuma € 32,50
Bij reumapatiënten is goede voetverzorging minstens zo belangrijk. U bent waarschijnlijk niet altijd meer in staat om uw voeten goed te verzorgen. Uw voeten kunnen een afwijkende voetstand gaan aannemen, evenals de tenen. Hierdoor kan er eelt en/of likdoorns ontstaan.

 

Diverse behandelingen:

Standaard Pedicure behandeling € 30,00
nagels verzorgen, eelt verwijderen, kloven, likdoorns behandelen en een korte massage

Verwen pedicure behandeling € 43,50
standaard behandeling aangevuld met een scrub, een voetmasker en een klassieke voetmassage

Paraffinepakking € 17,50
aanrader voor mensen die last hebben van droge voeten, kloven, eelt, wintertenen en koude voeten

Voetmasker € 12,50
verschillende voetmaskers om de huid te verzorgen

Voetscrub € 5,00
een voetscrub om de dode huidcellen te verwijderen

French Pedicure of kleur (gel) € 25,00
Dit bestaat uit 3 tot 4 laagjes gel welke uitgehard word onder een uv/led lamp. U heeft vier tot zes weken plezier van uw verzorgde teennagels.

Nagels lakken € 4.50
niet vergeten: slippers meenemen

 

Specialistische technieken:

Nagelbeugels (diverse soorten) € 21,50
Een ingroeiende nagel is d.m.v. een druk-ontlastende nagelbeugel, goede verzorging en advies te behandelen. Hiermee worden goede resultaten behaald.

Orthese (vanaf) € 12,50
Door het aanmeten van een individuele siliconenorthese kunnen complicaties die het gevolg zijn van teenafwijkingen vaak verholpen worden. Een teenorthese is van zacht siliconenmateriaal dat volledig op maat wordt gemaakt. Dit hulpmiddel kan helpen om de stand van de tenen te corrigeren en drukplekjes en wrijving van of tussen de tenen te verminderen en voorkomen. De teenorthese kan met gemak in goedpassende confectie- of orthopedisch schoeisel worden gedragen.

Nagelreparatie (grote teen gel of acryl) € 15,00
Ontbreekt bij u een gedeelte van de nagel. Deze kunnen wij opvullen met een gel. Bij deze nagelreparatie beschermd u het nagelbed en heeft u een vervangende nagel tot dat uw eigen nagel er uitgroeit. Deze behandelen kunt u uitbreiden met een French Pedicure of met gellak.

Antidruktechniek met vilt (vanaf) € 12,50
Drukplekken kunnen veel problemen en pijn doen. Om deze plekken tijdelijk of acuut drukvrij te leggen, kan anti-druk therapie worden toegepast. Hierbij wordt vilt geplakt rond de aangedane plek. Deze therapie kan vooraf gaan aan definitieve therapie, zoals een orthese of steunzolen